VOEDINGSADVIES

Naast voldoende lichaamsbeweging is een goed voedingspatroon van groot belang om een gezonde levensstijl te bereiken en om het beste uit jezelf te halen. De laatste 30 jaar hebben tal van diëten het daglicht gezien: Paleo, Atkins, Pronokal, Voedselzandloper, Herbalife, etc. Bij de ene moet je koolhydraten schrappen, bij de andere vetten. Maar welk dieet heeft het nu bij het rechte eind?

“I WENT ON A DIET. IT WERE THE WORST 4 HOURS OF MY LIFE”

Obesitas blijft een groeiend probleem. Wij ijveren voor een verandering in de levensstijl. Gedrag speelt hierbij een centrale rol. Om op lange termijn wijzigingen in je levensstijl aan te brengen, leren we jou de tips & tricks van het vak. We leren je slechte gewoontes af, verhogen de bewustwording en gaan voor een duurzaam resultaat!

 

VOEDINGSADVIES OP MAAT

Het groot aantal beschikbare diëten bewijst eigenlijk dat er geen  “one-size-fits-all” oplossing is. Elk persoon is anders, met andere noden, andere voorkeuren, andere omgeving, etc. Een voedingsadvies op maat is belangrijk om op lange termijn effectief veranderingen aan te brengen. Het houdt rekening met omgevingsfactoren, doelstellingen, persoonlijke voorkeuren en de gezondheidstoestand.

voedselOnze diëtist werkt een plan uit in functie van jouw doelstellingen, of je nu wil afslanken, gezond wil leren eten, op een verantwoorde manier aan (top)sport wil doen of een aangepast eetschema nodig hebt omwille van een aandoening (diabetes, hart -en vaatziekten, allergie, hoge of lage bloeddruk, spijsverteringsmoeilijkheden, constipatie, diarree, zwangerschap, hoge cholesterolwaarden).

Tijdens een eerste consultatie schetsen we een duidelijk beeld van uw voorgeschiedenis, huidig voedingspatroon en doelstellingen. Afhankelijk van uw profiel doen we verschillende metingen (gewicht, middelomtrek, vetmassa, vetpercentage, berekening BMR, etc.). Nadien stellen we in onderling overleg een plan op in functie van je doelstellingen. Tijdens de opvolgconsultaties evalueren we en sturen we bij waar nodig. We denken ‘out of the box’ en werken vanuit een wetenschappelijke basis met praktische tips naar een duurzame oplossing.

 

 

Pettie Peeters – 0468/13.28.85

dietist@funktionals.be

– Eerste consultatie & opvolgconsultatie 60min: €55

– Opvolgconsultatie 30min: €30

– Meting (gewicht, vet%, spiermassa, etc.) : €15