Nikki

Personal Trainer

Van jongsaf ben ik gebeten door bewegen en sporten. Tijdens mijn studies heb ik dan ook gekozen voor een sportopleiding. Na mijn studies Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie (met optie fitness) op de UCLL, volgde ik de Certified Personal Training cursus bij Physical Coaching Academy om meer bagage te hebben om klanten bij te staan met raad en daad. Daarnaast vind ik dat er te weinig aandacht gegeven voor pre-en postnatale trainingen. Hiervoor heb ik me recent laten bijscholen om ook deze dames beter te kunnen begeleiden.

Intussen is het een passie geworden om mensen te begeleiden naar een betere houding en om ze meer laten bewegen als compensatie voor het vele zitten, dat we tegenwoordig allemaal doen. Met als motto een ‘gezonde geest in een gezond lichaam’ gaan we aan de slag om meer zelfvertrouwen te krijgen en je klaar te stomen voor de alsmaar toenemende druk van de maatschappij. Uiteindelijk zijn lichaam, geest en vertrouwen nauw met elkaar verbonden en staan zij als een driehoek in een wisselwerking.

Naast het coachen van mensen, heb ik ook een enorme passie voor dans . Ik hou er van om zowel jong als oud te zien genieten van het bewegen op muziek. Ik ben ook een gecertificeerd ski-instructeur.

85%

Personal Training

90%

Vitality

75%

Lifestyle Coaching