BUSINESS

Als ondernemer is het met een drukke agenda is het niet altijd even eenvoudig om voldoende te bewegen, gezond te eten en op het gepaste moment rust te nemen. De prioriteiten liggen vaak elders. Het uitbouwen van een zaak of managen van een bedrijf brengt vaak stress en een ongezonde levensstijl met zich mee.

ONDERNEMEN IS TOPSPORT!

Ondernemers en topsporters hebben meer gemeen dan je denkt. De ene staat onder druk voor het halen van targets en deadlines, de andere voor het halen van bekers en titels. Veel carrièretijgers herkennen zich in het stereotype ritme van een ondernemer: weinig nachtrust, lange werkuren, ongezonde voeding, veel restaurantbezoeken of netwerkevents, etc. Bewegen en tijd om tot (mentale) rust te komen, komen vaak op de laatste plaats.

 

INVESTEREN IN JEZELF = INVESTEREN IN JE CARRIERE

Onder het motto ‘every game is game day’ zijn topsporters continu bezig met hun training, voeding en rust om optimaal te presteren. Waarom topmanagers niet? Ook zij moeten optimaal presteren, het goede voorbeeld zijn en leiding geven aan hun personeel.

Bij Funktionals hebben we een traject gecreëerd speciaal voor ondernemers, CEO’s en topmanagers, want ook zij presteren beter met een gezondere levensstijl. Onze coaches begeleiden jou op vlak van 3 fundamentele pijlers (beweging – voeding – herstel) om zo optimaal mogelijk te presteren!

Dit multidisciplinair traject versterkt je als ondernemer en zorgt voor een hogere productiviteit.

 

Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Anthony – 0472/74.78.48

Jelle – 0495/88.44.49

info@funktionals.be

vanaf €200 per maand excl. BTW met een minimum duurtijd van 6 maanden