OSTEOPATHIE

Te weinig beweging in de verschillende weefsels van het lichaam verstoort het evenwicht. Dit veroorzaakt acute, maar ook lange termijn klachten (pijn, functieverlies,..). De osteopaat kijkt anders naar uw klacht: hij zoekt naar de oorzaak van het verminderd zelfgenezend vermogen van het lichaam. Osteopathie is effectief voor mensen van alle leeftijden, van baby tot ouderen.

TAKE CARE OF YOUR BODY, AND YOUR BODY TAKES CARE OF YOU

De osteopaat heeft in zijn opleiding geleerd op basis van medische kennis, wanneer hij u moet doorverwijzen voor nader onderzoek. Zo nodig treedt de osteopaat in contact met uw huisarts of andere behandelaars over essentiële medische info.

BABY- EN KINDEROSTEOPATHIE

Het geboorteproces, foute ligging in de baarmoeder, vallen en botsingen in de kinderjaren, slechte houding van het kind of een slechte voedingspatroon kunnen leiden tot spanning in en verstoring van het lichaam. Dit kan aanleiding geven tot verschillende klachten. De osteopaat behandelt baby’s met reflux, krampjes, voorkeurshoudingen en afgeplatte hoofdjes.

De osteopaat kan ook verlichting bieden aan kleuters die klagen over pijn in het lichaam, slecht slapen en nachtmerries hebben. Bij kinderen met plas- en stoelgangproblemen, oorontstekingen, astma, verzwakt immuunsysteem, houdingsafwijkingen of buik- en hoofdpijn worden goede resultaten behaald.

 

 

Yannick Smidts – 0476/66.99.07

osteopaat@funktionals.be

Consultatie: €53

Terugbetaling: bij meerdere Mutualiteiten krijgt u 5 x €10 per kalenderjaar terug voor uw osteopathiebehandeling.