PERSONAL TRAINING

Beweging vormt een belangrijk deel van ons leven. We zijn gemaakt om te bewegen, maar helaas maakt het steeds minder deel uit van ons leven: we werken achter een bureau, zakken door in de sofa, swipen constant op onze smartphone en zitten uren op restaurant.

YOU’RE ONLY ONE WORKOUT AWAY FROM A GOOD MOOD

Bij Funktionals behoort bewegen tot de rode draad van onze begeleiding. We zijn er van overtuigd dat juist bewegen een enorme meerwaarde kan bieden. Niet alleen worden we gezonder, fitter en krijgen we meer energie, ook onze mentale gezondheid gaat er op vooruit. Onze individuele benadering zorgt voor een plangerichte aanpak voor elk niveau: we bewegen altijd in functie van een doel!

 

PERSONAL TRAINING & COACHING

Individuele training & coaching in functie van jouw persoonlijke doelstellingen. Elke samenwerking start met een lifestyle assessment waarbij de medische achtergrond en fysieke activiteit in het heden & verleden worden overlopen. Nadien stellen we een beweegplan op in functie van jouw doelen. Je wordt ondersteund door een geheel team van gekwalificeerde personal trainers met ervaring.

Een intensieve coaching speelt een cruciale rol in dit persoonlijk traject. Aan de hand van een mobiele applicatie krijg je extra ondersteuning in de vorm van een trainings- en voedingsplan. Zo coachen we je op vlak van de 4 fundamentele pijlers: training – voeding – herstel – mindset. 

Tijdens onze wekelijkse teammeetings brainstormen we verder over jouw gameplan. We blijven je uitdagen met nieuwe doelen en challenges en verzekeren op deze manier een lange termijn follow-up.

 

 

Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Anthony – 0472/74.78.48

Jelle – 0495/88.44.49

info@funktionals.be

– Personal Training: vanaf €50 excl. BTW per sessie @ Funktionals.

 

– Trainingen op locatie op aanvraag.