RE·SHAPE

Door onze drukke levensstijl, vergeten we soms om voor onszelf te zorgen. Gezond eten en sporten komen vaak op de laatste plaats. Na een tijdje de weegschaal te negeren, komen de onaangename kwaaltjes naar boven: minder energie, een steeds groter wordend buikje en nadien misschien zelfs minder zelfvertrouwen.

 “- TO RE·SHAPE – IETS TERUG IN OORSPRONKELIJKE STAAT VAN CONDITIE BRENGEN”

Ben jij een jonge papa, was je vroeger sportief, maar zie je intussen dat buikje sinds enkele jaren steeds groter worden? Of ben je een vrouw die na haar zwangerschap(pen) de kilootjes er niet meer af kan krijgen of niet meer in haar trouwkleed past? Wil je terug in vorm raken voor die nakende trouw van volgende zomer? Voel je jezelf momenteel in de minst goede vorm van je leven?

 

COMBINATIE VOEDING & TRAINING

Hoog tijd dat je snel terug actie onderneemt en jezelf vooropstelt, met het RE·SHAPE programma van Funktionals als ondersteuning. Tijdens dit programma word je bijgestaan door een diëtist en een personal trainer. Je wordt intensief begeleid met persoonlijke trainingen en voedingsadviezen. Naast het creëren van een gezonde en duurzame levensstijl, leer je ook efficiënt trainen in functie van vetverlies.

Met voeding als tool voor vetverlies en kracht- & intervaltraining als tool om het lichaam te re·shapen, bereik je terug die vorm van weleer, en deze keer op een duurzame manier!

Dit uitgestippeld traject loopt over een termijn van 6 maanden.

 

 

Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Anthony – 0472/74.78.48

Jelle – 0495/88.44.49

info@funktionals.be

vanaf €200 excl. BTW per maand met een minimum duurtijd van 6 maanden