Werking FAQ's over Funktionals

Funktionals is een plek waar je aan je sportieve doelstellingen kan werken, waar plezier en ontspanning aan bod komen, in groep of individueel. Maar ook voor mensen met lichamelijke klachten staan we klaar!

Door als multi-disciplinair team (personal trainer – kinesist – osteopaat – diëtist) samen te werken richten we ons op de pijlers beweging, voeding & herstel. Deze totaalaanpak gekoppeld aan een intensieve coaching zorgt voor maatwerk afgestemd op het individu.

Onze personal trainers dagen je telkens weer uit met nieuwe oefeningen en brengen je naar de beste vorm van je leven. Het spel-element tijdens jouw training zorgt dat je even de werkdag vergeet en dat je je helemaal kan uitleven. Onze therapeuten luisteren naar je verhaal en zoeken binnen hun expertise naar een duurzame oplossing.

Met onze persoonlijke aanpak laten we iedereen zich hier thuis voelen. Elk van ons is hier met een andere reden. Maar de wil om actief aan onze levenskwaliteit te werken, verbindt ons allen.”

Door de intensieve persoonlijke begeleiding en doelgerichte aanpak van de trainers en therapeuten van Funktionals, inspireren we jou om beweging (terug) deel te laten uitmaken van jouw leven. We gidsen je naar een gezondere levensstijl en dagen je uit om jezelf naar een hoger niveau te brengen zodat je zowel op persoonlijk als professioneel vlak sterker in je schoenen staat.

Door ons verscheiden aanbod in diensten en programma’s bieden we een waaier van mogelijkheden voor ieder niveau: zowel de senior op de sukkel als de sporter met ambitie kunnen bij onze trainers en therapeuten terecht.

Funktionals is een van de eerste multidisciplinaire praktijken in Antwerpen waar een team van beweegexperts hun krachten bundelen om een totaalconcept aan te bieden. We koppelen de 4 pijlers beweging, voeding, herstel & coaching om het maximum te halen uit onze klanten.

Met meer dan 5000 trainingssessies per jaar onder begeleiding van onze personal trainers, durven we te stellen dat Funktionals de ‘place to be’ is voor personal training in Antwerpen. Al onze trainers beschikken minstens over een bachelor diploma (Lichamelijke Opvoeding, Kinesitherapie of Voeding- en Dieetkunde) aangevuld met een gespecialiseerd personal trainer diploma (zoals NASM, CSCS, Chivo, etc.). Uiteraard blijven we ons ook constant bijscholen om de kwaliteit te blijven garanderen.

Daarnaast staan ook onze therapeuten garant voor een individuele aanpak en opvolging.

Onze diensten – training, kinesitherapie, osteopathie, voedingsadvies, online coaching en massage worden apart aangeboden door zelfstandige trainers/therapeuten. Tarieven en mogelijke pakketten kan u verder raadplegen op de website.

Onze programma’s zijn vastgelegde trajecten, waar we ons richten op specifieke doelgroepen en een mix aanbieden tussen onze verschillende diensten i.f.v. jouw profiel. Zo combineren we b.v. training en voedingsadvies in het RE·SHAPE programma.

Met een personal trainer krijg je een training & coaching op maat. We starten met een intakegesprek waarbij we de huidige levensstijl, sportieve en medische achtergrond en doelstellingen in kaart brengen.

Aan de hand van een screening evalueren we je huidige vormpeil. De frequentie van de trainingen is afhankelijk van jouw doelen en budget. Je kan kiezen voor een intensieve samenwerking (2 tot 3 keer per week) of voor een samenwerking waar de nadruk meer ligt op coaching (1 tot 2 keer per maand).

Een samenwerking met een personal trainer staat garant voor een intensieve follow-up van jouw vorderingen. Zo worden al onze klanten online ondersteund met een eigen mobiele applicatie.

Stuur ons een bericht via de contactpagina. We nemen binnen de 24u contact op en plannen een (vrijblijvende) afspraak in. Je kan ons ook rechtstreek mailen via info@funktionals.be. Indien je graag meteen contact opneemt met de therapeuten kan dat via kinesist@funktionals.be, osteopaat@funktionals.be of dietist@funktionals.be. Tot binnenkort!

Funktionals bevindt zich in het hartje van Antwerpen, vlakbij de Groenplaats. Met het openbaar vervoer, de fiets of te voet zijn we hierdoor gemakkelijk bereikbaar. Met de auto kan je parkeren in de Interparking aan de Eiermarkt, tegenover de KBC-Building. Je kan bij Funktionals je parkeerticket scannen en zo 15min gratis parking krijgen na het eerste uur!